donderdag 14 mei 2009

workshop

Hallo daar ben ik weer met een paar foto's van gemaakte projectjes.
Deze kaart had ik gemaakt voor mijn lieve buurvrouw die jarig was. Ze is ook gek op kaarten maken, dus ik moest er wel mijn best op doen. Aan de binnen kant had ik zakjes met verschillende bloemen vastgemaakt d.m.v. een splitpennetje. Ze was er erg blij mee geloof ik wel.


Toen het avond werd en ik net alle spullen had opgeruimd van het eten enzo, stond ineens de oppas voor de deur, en kreeg ik een verrast blij gevoel, want ik mocht weer een workshop doen, maar was het een klein beetje vergeten, zij gelukkig niet, nog bedankt Wilma!

Maar goed op de workshop hebben dit leuke etui/mapje gemaakt. De stempel is ingekleurd met Derwent softpotloden en daarna behandeld met reukloze terpentine d.m.v. een doezelaartje. Het was erg leuk om te doen en ik heb gelijk weer een wens erbij voor mijn verjaardag in juli.

En dit schattige kaartje is ook weer met een stempel, maar deze hebben we "bekleed met papier". Dit was een hoop geknip, niet echt fijn voor mijn vingers, maar ondanks aangeboden hulp, heb ik het lekker zelf gedaan en ben ik erg blij met het resultaat. Annette nog bedankt voor het lenen van je stempel.
Petra en Henriette, weer bedankt voor alle tips en trucs (en de lekkere m&m's).

Nu ga ik lekker ff in de speeltuin zitten en naar mijn zoontje kijken.

Doegie.

2 opmerkingen:

kulletje zei

leuk, leuk, leuk. maar ik neem aan dat die vinger er niet bij hoort? anders kan je niet in je neus peuteren.

haha

doei en een knuffel vanaf het schippie....

Nicoline zei

Wat een geweldige projecten weer meid! Mooi geworden zeg!!!!

Groetjes,
Nicoline